[seminar] Produljen rok za sazetke

sastanak zsHFD sastanak at www.hfd.hr
Mon May 20 21:07:18 CEST 2013


Drage kolegice i kolege,

Primili smo velik broj upita za produljenje roka za prijavu sažetaka za 8. znanstveni sastanak HFD-a. Osim toga, uočili smo da tridesetak prijavljenih sudionika nije predalo sažetak iako su u prijavi napisali naslov rada. 

Ako nakon prijave sudjelovanja niste dobili povratni e-mail s adresom za prijavu sažetka, provjerite spam folder (posebno ako koristite Google mail!), a ako ni tamo ne nađete povratni e-mail s adresom osobne stranice za prijavu sažetka, onda kontaktirajte organizacijski odbor. Ispričavamo se onima koji su se pokušali prijaviti u noći s nedjelje na ponedjeljak, a nisu uspjeli zbog problema u radu interneta na PMF-u. Vjerujemo da su te smetnje sada otklonjene.

Zbog svih ovih razloga, odlučili smo produljiti rok za predaju sažetaka do 1. lipnja u ponoć (subota na nedjelju). Sažeci koji pristignu nakon tog roka neće biti tiskani u zborniku niti će biti razmatrani za usmena izlaganja. Međutim, svi koji se prijave nakon tog roka dobro su došli da sudjeluju na znanstvenom sastanku uz plaćenu kotizaciju. 

            S veseljem očekujemo vaše sudjelovanje na našem tradicionalnom znanstvenom sastanku.

                     

S poštovanjem, 



Organizacijski odbor

8. znanstvenog sastanka HFD-a


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.phy.pmf.unizg.hr/pipermail/seminar/attachments/20130520/7342f538/attachment.html>


More information about the seminar mailing list